NEMOKAMAS PRISTATYMAS NUO 49 €, PRISTATYMO TERMINAS 1-3 DARBO DIENOS

Red Wine Style

Primenantis elegantišką raudonąjį vyną.

Nealkoholinis.

60.00€

6 x 750 ml
Į krepšelį

Raudonojo Vyno stiliaus sukuria skonio alternatyvą elegantiškiems raudoniesiems vynams, pagamintiems iš Pinot Noir vynuogių. Putojančio arbatos pagrindą sukūrėme iš miško uogų karalienės – mėlynės.

Primaišius juodųjų serbentų, duetas sukuria idealiai prinokusių juodųjų uogų archetipą. Gaurometis pasižymi gėlių ir abrikosų aromatu, tačiau Pu-erh subalansuoja Raudonojo Vyno stiliaus skonį savo žemiškomis ir medienos natomis, randamomis puikiuose raudonuosiuose Burgundijos vynuose.

Skonio užrašai

Sodrus mėlynių ir juodųjų serbentų pagrindas sukuria Raudonojo Vyno stiliaus skonį. Gėlių ir ąžuolo aromatai papildo jo kompleksiškumą. Tekstūra yra aksominė, tačiau gerai apibrėžta.

Patiekite atvėsintą raudonojo vyno taurėje.

Sudėtis

Fermentuotas arbatos gėrimas. Gazuotas.

Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, sultys (mėlynių*, juodųjų serbentų*, aronijų*), cukrus*, arbata (kinrožė*, pu-erh*, gaurometis*, assam*), fermentuotos arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*.
*ekologiška žaliava

100 ml maistingumas: Energinė vertė 35 kJ/8 kcal; Riebalai 0 g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 2,0 g; iš kurių cukrų 1,9 g; Baltymai 0,1 g; Druska <0,03 g.

Laikyti nuo + 2 ºC iki + 24 ºC. Mėgautis atvėsintu. Atidaryti lėtai. Atidarius laikyti + 4 ºC – + 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 d. Galimos natūralios nuosėdos. Alk. 0,0% tūrio.

Papildoma informacija: Sertifikuota pagal LT-EKO-001. ES žemės ūkis.

Puikiai dera su

Pelėsiniais, mėlynaisiais sūriais
Pelėsiniais, mėlynaisiais sūriais
Vegetariškais wok-makaronų patiekalais
Vegetariškais wok-makaronų patiekalais
Anties krūtinėle, ėrienos kepsniu
Anties krūtinėle, ėrienos kepsniu
Mėlynių sūrio pyragu
Mėlynių sūrio pyragu

Sekite mūsų skonio nuotykius Instagrame