Jums reikės:
Mango piurė sumaišykite su šviežiai spaustomis citrinų sultimis ir supilkite į šampano taurę. Tuomet pilkite gerai atvėsintą kombučią ir lėtai išmaišykite.
Jums reikės:
• 3-4 mėtų lapeliai
• Pora griežinėlių laimo
• Šaukštelis rudojo cukraus
• Keletas lašų „Angostura“ biterio
• 3-4 ledo kubeliai
• 100 ml „Amber Garden“ kombučia
Į taurę dėkite citrinos griežinėlius, mėtos lapelius, biterį bei cukrų ir viską kartu patrinkite. Dėkite ledo kubelius ir pilkite kombučią. Viską gerai išmaišykite. Kokteilį papuoškite pora mėtos lapelių.
Jums reikės:
Bergamočių sirupą, spanguolių sultis bei išspaustos citrinos sultis sumaišykite kartu. Sudėkite ledo kubelius ir pilkite atšaldytą kombučią bei pakartotinai išmaišykite. Kokteilį puoškite mėgstamomis uogomis.
Jums reikės:
Kartu sumaišykite greipfuto piurė, sultis bei biterį. Dėkite ledo kubelius bei pilkite atvėsintą kombučią, išmaišykite. Kokteilį puoškite rozmarino šakele bei greipfuto griežinėliu.