Pati vertingiausia dovana - laikas kartu, kurį kviečiame praleisti kombučios degustacijose!

Pasinersime į gamybos subtilybes, aplankysime išskirtinę gamyklą bei grybų karalystę, ir žinoma, ragausime skirtingas kombučios rūšis ir derinsime su maistu.

ACALA Premium Kombucha Degustacijos

Galimi degustacijos formatai:

  • Virtuali degustacija bei turas po gamyklą – 20 €/asm.

  • Kombučios degustacija su ekskursija gamykloje – 20 €/asm.

1 val. trukmės virtualaus (arba realus) turas po gamyklą.
4 skirtingų skonių kombučios skonių degustacija. Virtualioje degustacijoje gėrimo rinkinys 4 x 330 ml + 20 eur, jei butelių dydis 750 ml.
Virtuali degustacija vyksta „Zoom“ platformoje, dalyvių skaičius neribojamas. Minimalus degustacijos dalyvių skaičius gamykloje 8 asmenys, maksimalus 16.

Degustacijai vykstant savaitgalį, taikomas papildomas 100 eur. mokestis.
Virtualios degustacijos rinkinius galime pristatyti ne tik Lietuvoje. Pristatymo kaina priklauso nuo adreso.
Degustacija gali vykti anglų kalba.


  • Kombučios degustacija su užkandžiais ir ekskursija gamykloje nuo 55 €/asm.

1 val. 30 min trukmės virtualus turas po gamyklą ir degustacija su įmonės vadovu, turinčiu 20 metų patirtį pasaulinėje prabangių vynų rinkoje;
4 skirtingų skonių kombučios degustacija;
2 brandintos kombučios iš ACALA kolekcijos kurių nėra prekyboje;
DOVANA – ACALA pakabukas/atidarytuvas;
Pasirinktinai – užkandžių rinkinys:

I variantas:

  • Abbey du Belloc brandus sūris iš Basque vienuolyno;
  • Grybų ir juodųjų alyvuogių kišas;
  • Šamo užtepėlė su graikiniais riešutais ir ruginiai duoniukai;
  • Juodojo šokolado triufeliai su aviečių “sniegeliu”.

II variantas:

  • Abbey du Belloc brandus sūris iš Basque vienuolyno;
  • Memmolet du vieux (18-24 mėnesių brandos);
  • Rove des Garrigues labai švelnus ožkų, mintančių prieskoninėmis žolelėmis pieno sūris;
  • Tomme Fort St Antoine – forto rūsiuose brandintas sūris;
  • Duoniukai

Minimalus dalyvių skaičius 8 asmenys. Degustacija gali vykti ir virtualiu būdu.


  • Kombucha degustacija su šefo Tado Jungaičio ruošiama vakariene nuo 65 eur/asm.

1 val. 30 min trukmės virtualus turas po gamyklą ir degustacija su įmonės vadovu, turinčiu 20 metų patirtį pasaulinėje prabangių vynų rinkoje;
4 skirtingų skonių kombučios degustacija;
Pasirinktas vakarienės meniu:

I variantas:

Pasitikimo užkandis: Bulvių ir kietojo sūrio spurgytė, naminis majonezas.
Starteris: Mėlynasis kopūstas, bearnaise padažas, rūkytas kiaušinio trynys.
Karštas patiekalas: Menkės išpjova, salierų kremas, krienų grietinėlėje troškintas kalafioras, raugintų kopūstų padažas ARBA Antiena, morkų kremas, burokėliai, raudonojo vyno – šaltalankių padažas.
Desertas: Juodojo šokolado biskvitas, levandų kremas, azote šaldyti juodos kavos ledai.

Dalyvaujant nuo 5 iki 9 asm. – 85 eur/asm.

Dalyvaujant nuo 10 iki 13 asm. – 65 eur/asm.

II variantas:

Pasitikimo užkandis: Bulvių ir kietojo sūrio spurgytė, naminis majonezas
Starteris: Mėlynasis kopūstas, bearnaise padažas, rūkytas kiaušinio trynys.
Karštas patiekalas: Aštuonkojis, bulvių – citrinų kremas, rūkyta morka, žalias aliejus ARBA Jautienos išpjova, bulvių kremas, rūkyta morka, jautienos sultinio padažas.
Desertas: Šokoladinis biskvitas, vyšnių confi, belgiško šokolado kremas.

Dalyvaujant nuo 5 iki 9 asm. –95 eur/asm.

Dalyvaujant nuo 10 iki 13 asm. – 75 eur/asm.


Dėl platesnių degustacijos sąlygų ir meniu pasirinkimo susisiekite sales@acala.lt arba +370 619 68777

 

 

Susisiekite dabar
about acala
0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščias