Pavasarį pradedame su ilgai laukta tiesioginės transliacijos degustacija, kurioje jus pakviesime ragauti vyniškų skonių kombučią kartu su iš viso LIVIN asortimento atrinktais ir geriausiai derančiais užkandžiais.
Tiesioginės transliacijos degustacijos data – kovo 3 d. 18:30
Arbatos gamybai kombučia gamintojai naudoja elektrą. Bet ne ACALA.
Mes pasikliaujame iš kartos į kartą perduodama išmintimi, menančia seniausius laikus. Mūsų arbata yra kruopščiai kaitinama gyva, alsuojančia ugnimi.
Mes, ACALA komanda, naudojame daugybę skirtingų fermentacijos procesų.
Pirmasis – tai archajiška ceremonija, kurios dėka aukščiausios rūšies arbatos tampa kombučia. Antrasis etapas yra panašus į puikaus putojančio vyno gamybą, kurio metu sukuriami unikalūs aromatai, skoniai ir natūralūs burbuliukai. Gėrimo jėgą gamybos metu atskleisti padeda dėmesingai atrinkti muzikos garsai.